Oktoberfest

Oj oj oj...det där med Oktoberfest var nog inget för mig. Jag känner mig helt snurrig. Det påminner mig om när vår herrklubb hade oktoberfest 1989. Det var jag, Danne Stråhed, Jocke Luring och Pälle Strångert som skulle ha fest i oktober med tema togaparty. Tydligen skulle man ha underkläder under lakanet, men den informationen nådde inte riktigt fram till mig. Nä, det där med oktoberfest är inget för mig.

Rädd för stryk

Jag har gått och funderat på att lämna in en rad på Stryktipset, men det har inte blivit av. Man vill ju inte bli en sån där spelmissbrukare. Nej, jag fortsätter att hålla mig till Bellmanlotteriet...

Jaha, här sitter jag och trivs

Japp, här har jag det bra. Jag kan känna kaffedoften i näsborren och har full uppsyn över vad som händer på terminalen. Jag spejar och spanar - och äter bananar. Bananer.

Jag - en pösmunk?

Idag fick jag höra att jag är en pösmunk av en elegant kvinna som passerade förbi. Hon fann min lekamen motbjudande, sa hon.
Vissa säger pösmunk, andra säger lebeman. Det är bara två sidor av samma mynt. 
Men mynten håller ju på att försvinna i det kontantfria samhället så vad återstår då? Lebemunk måhända? Ja, det låter bra. Jag är en lebemunk och jag är stolt!

RSS 2.0