Nya skor

Nya skor

Idag var jag inne på Marie P Sko och köpte ett par nya seglarskor. Det gäller ju att svida upp sig till sommaren. Snygga va?

Vart tog sommaren vägen?

Vart tog sommaren vägen?

Nä, vad är det här??? Idag regnade det och hade sig. Inte roligt.
Det är inte heller roligt att dom har förstört hela S:t Larsparken där jag brukar sitta. Har ju till och med min egen bänk där.
Hoppas att vädret är bättre imorrn...

Köpte ny skiva idag

image6
Idag tog jag en långpromenad trots att det småregnade lite. Gick ner till Åhléns och hittade denna raritet: Lokets favoriter 2.
Härligt!

Kavaj

Kavaj
Idag var jag inne på Dressman och köpte en ny kavaj. Snygg va???! Imorrn ska jag inviga den genom att gå runt Stora Torget 8 varv . Kolla in mig mellan klockan 13 och klockan 14.

oj oj oj...

...idag spillde jag sås på byxorna när jag åt. En kemtvätt är inte billigt. Nä nu ska jag gå till Hemköp och handla nya batterier.

Inte lätt det här

Tänkte jag skulle köpa mig en ny scarf nu till sommaren. Den ska vara blank, mönstradimage4och i siden. Men det finns ju så många snygga - vilken ska man välja? Hå hå ja ja....inte lätt det där...

Åh, herreguuuud...

...så varmt det har varit idag. Jag blev genomsvett när jag var ute på min dagliga spatsertur.

Aaaah...vilken härlig sol!

Aaaah...vilken härlig sol!

Gud så underbart! I helgen tittade solen fram på allvar så jag har suttit och bättrat på brännan rejält. Det är alltid lika härligt så här på försommaren. Nä, nu ska jag ta en repa på stan...

Hå hå ja ja...

...idag är det mycket att göra. Ska lämna in kavajen (den blå) på kemtvätt, sen blir det en promenad till Berga.

Aaah...sommaren är i antågande!

Aaah...sommaren är i antågande!

Idag har jag varit ute och promenerat lite. Jag började vid Djurgårdsgatan, förbi Drottningbaren, ner vid Torggatan, Tanneforsgatan, Gyllentorget och sen en liten paus i S:t Larsparken. Där satt jag och funderade på livet.
Asch, märkte att jag hade fått smuts på byxorna. Nu ska jag gå till frisören Sören.

RSS 2.0