Sanndröm

Jag har ju alltid varit en tjusig typ, så idag gjorde jag slag i saken och började som fotomodell. Jag svidade upp mig och ställde mig utanför min favoritbutik. Och där stod jag sedan så att förbipasserande kunde ta kort på mig. Nu var det visserligen inte så många som stannade och fotografiserade, inte en endaste faktiskt, men ändå. Det känns skönt att ha tagit klivit in i de tvålfagras sällskap. Och det gav mersmak, kan jag lova. Japp, modellyrket - det är min melodi!

Den vandrande vålnaden

Igår när jag var inne på Åhléns fick jag syn på en osalig ande som gick omkring inne bland hyllorna. Kan det vara Fantomen, tänkte jag. Ibland lär han ju gå omkring på stadens gator som en vanlig man.
Nähä, för det är ju bara lilla jag, ser ni väl...ha ha...
Buuuuh! Ha ha ha....

Veckovill

Om söndagen tycker jag icke, måndagen däremot - halleluja! Då är butiker öppna och folk ute på gatorna. Det finns mycket att speja och spana på och många oupptrampade marker att gå. Eller nja...jag har ju redan knallat längst de flesta gator i staden. Men igår kom jag på ett nytt sätt att liva upp tillvaron. Om jag promenerar baklänges öppnar sig nya perspektiv och jag får se världen ur en helt ny synvinkel. Så det har jag börjat med. Men det är ett rackarns ofog av kommunen eller vilka det är som sköter det att det sitter en massa skyltar, papperskorgar och annat bråte på stadens torg och gator. Bara idag har jag slagit mig fördärvad åtta gånger!

Tre dar i buren

Givakt! Manöver! Ha ha ha...
Jag minns när jag gjorde lumpen på I4...eller det gjorde jag aldrig för jag fick frisedel. Men jag och Jocke Luring var på mönstring i Karlstad i alla fall. Han lade häftstift i min säng, klippte sönder mina underkläder och ställde en vattenhink ovanför toalettdörren. Ja, det var tider det...
 

Hajar du?

Bam...bam...bam...bam... det är jag som är hajen...ha ha ha...
Jag simmar runt och nafsar folk i benen. Buuh - där högg jag!
Ha ha ha...

Magen tar kål på mig

Usch... den där kålpuddingen var inte nyttig för min simpla lekamen. Idag känner jag mig helt konstig och illamående. Det snurrar i skallen och molar i magen. Jag går runt som en drucken - men det, vill jag påpeka, är icke fallet! För till rusdrycker säger jag nej tack alla dagar i veckan. Och detsamma gäller kålpudding från och med nu.

Lian lian lej

Här står jag i försommarsolen och kan inte mycket annat göra. Eller jo, det kan jag väl, men jag struntar i det.
Eller ska jag vara riktigt ärlig så rör jag mig helst inte ur fläcken, för jag känner att då kan det ske en liten olycka. jag var nämligen inne på restaurangen bakom mig för att intaga dagens lunsj. Men det skulle jag inte ha gjort, för så fort jag proppat i mig den där pannbiffen eller vad det var så började det bubbla i magen. Så här står jag nu och väntar på att de inre organen ska lugna sig. Det går en buss hem 19.23...då kanske jag vågar röra mig igen...

RSS 2.0