Hälsan sviktar och giktar

Jäsiken i Härjedalen vad det molar och värker! Läkaren på kliniken säger att jag har fått gikt, och det kanske inte är så konstigt för jag gick både dit och hem. Och dagen innan var jag ute och gikt och även dagen efter. Så nu ska jag nog sluta med det så får vi se om det blir bättre.

Mina paradis

Det finns tre platser jag tycker allra bäst om. Dessa är vid Kapp-Ahl på Gyllentorget, utanför H&M samt vid Stora Hotellets veranda. Där står jag i solgasset och njuter av vårsolens glans. Eller höstsolen om det nu är höst. Sen finns det ytterligare ett ställe jag trivs på, men det är hemligt så det tänker jag inte avslöja. Men det är bakom pelaren uppe vid Ågatankiosken. Där står jag och smyger på folk och sticker fram huvudet då och då. Ibland när det kommer en ful filur sträcker jag helt sonika ut armen för att skoja med dem. Men bara armen, själv står jag kvar bakom pelaren. Jag undrar vad de tänker? Jaha, där kom det en arm. Vad olyckligt, då måste jag gå runt.
 

Potatisgris

Här är polisen som uti gatan står, han visar hur man kör, han visar hur man går. Ja, det är jag det. Jag patrullerar gator och torg och tillrättavisar störande element...ha ha ha....nädå...gick ni på den...ha ha ha...

Tvillingsjälar

Idag samspråkade jag med en parant dam. Jag frågade vad hon gör om dagarna och hon svarade att hon går på gatan.
- Jag med, svarade jag. Det känns fint när man träffar en likasinnad.

Nu nalkas den!

Snart, snart är den här. Vadå? Jo, den underbara sommaren!
Då börjar det spritta i benen och i andra kroppsdelar...äh...jag menar...äh...jag vet inte riktigt vad jag menar...nu går vi vidare tycker jag. Hej!

RSS 2.0