And eller hök?


Jag tycker mycket om att titta på stadens fåglar. Lärka, gråsparv, trana, kungsfiskare och duva. Häromdagen upptäckte jag en roande sak. Om man tittar på fåglar i en spegel, exempelvis ett reflekterande skyltfönster, blir fågeln bakåframvänd. Då framstår plötsligt en snäll fågel som en gräsand med lång hals och kort bakkropp som en rovfågel, som exempelvis hök, som tvärtom har kort hals och lång bakkropp. Mycket roande!

Solen ger kraft


Jag vet att jag emmellanåt varit lite dålig på att berätta om mitt liv och mina förehavanden, men den senaste tiden har jag som ni säkert märkt blivit mer aktiv. Och det beror på solen - den härliga solen, som kommer med kraft och energi till mig!

Funderingar


Ibland undrar jag vad som finns utanför Linköping. Man har ju hört så mycket om den stora vida världen. Kan den vara något för mig månntro? Detta är sånt jag funderar på ofta.
Men jag har landat i insikten att det är i Linköping jag hör hemma. Detta är min stad och det är här mitt hjärta finns. Jag kommer nog aldrig att lämna Linköping...

Ny sommarsvid


Herregud, jag har ju helt glömt bort att ekipera mig inför sommaren. Undrar vad som är säsongens mode? Idag var jag inne på Carlings, men där fann jag inget propert och snyggt. Får nog ta en ordentlig runda på stan för att se om jag hittar något passande. Kanske en vit linnekostym?

Sköna maj!


Att komma in i Maj är det bästa jag vet. Naturen knoppas, lärkorna drillar i skyn och solen skiner. Mmm...härligt!

Kurragömma


Ibland när jag vill skoja till det leker jag kurragömma med folk. Kan ni se mig i den här bilden?

RSS 2.0