Höst

Nej...säg inte att hösten redan är här!? Det får inte vara sant!!

Tjosan hejsan

Ha ha, det är jag igen! Farbrorn på Filbyter, Tuppen påTrädgårdstorget, Grabben på gatan. Ha ha ha...visst är det härligt när man kan skoja till det!

Sudda bort din sura min

Vem kan det vara som knallar här då? Backa tre steg och kisa med ögonen, så kanske ni ser. Inte? Backa tre steg till...ser ni nu? Backa tre steg till...aj, var det en vägg där!? Ha ha ha...

Stiligt!

Klassisk, stilren och elegant - sådan äro tangorabatten.
Jag har länge funderat på att anlägga en dylik, men hindras ständigt av min tvekan. Jag är en vanemänniska och undviker helst förändringar. För tänk om jag öppnar den dörren på glänt, vem vet hur det kommer sluta? Mitt liv kan ta en ände med förskräckelse. Nej tack, jag avvaktar nog ännu ett tag...

Dessa mörka skyar

Fy...jag säger bara det: fy!

Droppen dripp och droppen drapp

I en hel timme stod jag och väntade på att droppen skulle falla. Men döm om min besvikelse när så aldrig skedde. Inget kan man lita på numera, inte ens gratifikationen...gratulationen...gravitationen!

Poesi

Här sitter jag i godan ro och ägnar mig åt lyrik. Nyss komponerade jag ett litet verk som jag tycker sammanfattar hela min person:
 
När jag ser mig i spegeln
så ser jag en herre
Jag tänker: jippii
Det kunde varit värre

På håret

Såhär ska en riktig herrkam se ut. Stilig, elegant och utan krussiduller. Jag var inne i en boutique häromdagen och införskaffade en dylik. Visst, den kostade 29,90, men det var det värt!
Och på tal om detta så var jag även och klippte mig i förrgår. När jag satt i stolen frågade frisören om han skulle kamma bena.
- Vafalls, sade jag, det är väl onödigt. Jag har ju så lite hår på dem.

RSS 2.0