Dra på trissor

Nyss var det vinter, men nu känns det till och med som att sommaren börjar nalkas. Det kan väl ändå inte vara möjligt? Det är väl lite väl tidigt? Men vem vet, i Australien lär de ha sommar redan i januari. Nä, det här blev för virrigt. Dags för en fika!

Veckodagar

Jag undrar vilken veckodag det är idag? Söndag? Måndag? Tisdag? Det är så lätt att blanda ihop dagarna.
Nä, jag tycker att man borde ha samma namn på alla veckodagar. Tänk vad smidigt det vore. Då skulle man alltid veta vad det var för dag.

Semester

Alla människor åker på semester nuförtiden. Och även jag har funderat i dom banorna. Men vart ska man åka? Skövde? Jönköping? Eller kanske Kalmar?  Så många möjligheter...nä, jag blir nog kvar i Linköping.

Mås

Ha ha. Idag sa en man: hur mås det idag? Ha, jag tror inte han fattade att han sa ett fågelnamn där. Ha ha ha.

Mums

Jag undrar om man bör äta hamburgare om man vill tänka på figuren? Det är ju visserligen gott men enligt vad jag har hört sägs det öka midjemåttet. Får nog fundera lite på det där.

Lärka och tornsvala

Nu är flyttfåglarna äntligen här. Jag har sett skata, kråka och gråsparv, och till och med en och annan albatross. Vilken frihetskänsla de måste känna när de cirklar runt uppe i luften. Men jag klagar inte, jag tycker nog att även jag har ett ganska fritt liv. Jag kan ströva runt som jag vill om dagarna och titta i skyltfönstren.

Högtider

Påsk, pingst, Valborg. Helgerna kommer på rad och det går knappt att hålla ordning på dem. Jag tycker att hela våren borde vara en enda lång högtid, från 29 februari till 31 maj.

April

Hurra! Jag har fått jobb som narkosläkare på RiL!
Nävars, jag bara skojade. April, april!

RSS 2.0