Sommar var är du?

Igår var det sommar, idag är det...ja, det är väl sommar, men det känns då rakt inte som det. Och imorrn, vad blir det då? Höst kanske?
Och överallt sitter folk på uteserveringarna och bälgar i sig rusdrycker. Nä, det är inget för mig. Jag smakar aldrig starkt. Kanske en smutt Kir på sin höjd, om någon skulle bjuda. Jag tittar hellre på lärkan i skyn och känner mig yster och förnöjd. Men pilsner - ICKE!

Missommar

Härliga tider, strålande tider! Och Missommartider! Det är nog den bästa tiden på året. Men varför heter det egentligen Missommar? Kan det vara för att folk berusar sig, somnar och missar hela högtiden? Det gäller hur som helst inte mig. Starkvaror är något jag håller mig borta från och det är ett exempel jag tycker att flera borde följa!

Oh la la la

Call me tough...call me cool. Call me Clint Eastwood! Ha ha ha ha...

Le!


Röda kvarn

Gud vad filmer jag sett i mina dagar. Vad hette de nu...? Just det, "Oss baroner emellan" och "En stilla flirt"...och sen var det nån mer...ja..."Kustens glada kavaljerer". Det var filmer det! Inte som dagens pangpang-rullar som de där "Skyskrapan brinner", "Göta kanal" och allt vad de heter...
Tänk att få slå sig ner i salongen med en påse bröstkarameller eller Konungen av Danmark...aaah...det är njutning det!

Sverige

Vilket härligt land vi lever i ändå. Sommar, sol, gräsmattor, lärkor, liljekonvaljer, gäddor, humlor...nej, inte humlor förresten, för en sådan trampade jag på häromdan. Fy hundan, vad det brände.

Vilket håll

Först tar jag till höger...tralalala...sen svänger jag vänster....tralalala...sen slår jag en lov runt hörnet...lalalalla..sen står jag still...hahaha...ibland får jag till det...ha ha ha...

RSS 2.0