Det spritter i kroppen

Jodå, nog är jag en kvinnotjusare alltid. Men det är inget jag brukar skylta med.
Men denna gång känns det annorlunda, jag och Birgitta har nåt speciellt. Vi går hand i hand genom Amors underbara värld och har bara blickar för varann. Fast det är klart...får jag se en snygg slips, så nog sneglar jag lite.

Sommar och solsting

I vintras när jag spankulerade gator fram och tillbaka tänkte jag: kommer aldrig sommaren någon gång? Och nu när det är här tänker jag: aaaaaaaaaah!
Eller tänker gör jag inte, jag säger det. Igår stod jag vid Expressen House på Trädgårdstorget och lapade i mig solens härliga strålar och då kom reflexen, så utan att tänka på det utropade jag ett ljudligt "aaaaaaah!".
Precis då passerade en individ som genast ryggade tillbaka. Kan det bero på att jag hade ätit vitlök strax innan?

Blommor och blad

När jag går bland blommor och blader - då blir jag glader....ha ha ha...
Medan andra får spader...ha ha ha...

Mitt underbara liv

Mitt liv är som en dagdröm. Jag går dit jag vill, bestämmer mina dagar fritt. Ibland går jag åt höger, ibland åt vänster. Ibland tar jag fel på skorna och då blir det tvärtom. Ibland äter jag raggmunk, ibland inte. Ibland har jag skinnjacka, ibland skinnar jackaffären mig. Det är så livet är och så det ska vara. Härligt är bara förnamnet.

Sol och skugga

Jag spejar och spanar, men ser inte solen. Var kan den ha farit? Igår var den här, idag icke. Hallå var är du?

Puh

Ibland måste man stanna upp i livet och fundera på de stora frågorna. Jag tycker om att sitta vid Missionskyrkan i tiden mellan häck och syrén och filosera...filofiera...äh, tänka. Idag tänkte jag på sommaren, hur härlig och grön den är. Men vem är det egentligen som planterar alla dessa gröna träd och buskar i staden varje vår? Det måste vara ett sjujäkla jobb. Nä, då har jag det rätt bra. Jag flanerar medans andra planterar...ha ha...

RSS 2.0