Gått nytt år


Osalig ande

Det här är hin håle som talar...jag har kommit för att hämta dig. Buuuu...
Nähä, för det är bara lilla jag, ha ha ha...
 
Ha ha ha...

Gått nytt hjul


Hjultrassel

Hjulen närmar sig och jag står här och funderar på vad jag ska köpa i hjulklapp. Det blir svårare och svårare för varje år. Man vill ju helst komma på något överraskande och oväntat, men det är knepigt det där.
Förra året köpte jag en rakborste. Men när jag öppnade paketet mindes jag direkt att jag köpt det, så jag blev ju inte det minsta överraskad...

Julefrid

Julskyltningen har börjat, glöggen är på spisen och juldekorationerna på stan sitter uppe. Aaaah...julstämningen sprider sig verkligen i stan. Jag undrar bara om Tomten kommer i år? Vad är det jag säger förresten? Glögg? Nä du, jag har aldrig varit någon suput vill jag poängtera. Jag smakar aldrig glögg, inte ens saftglögg, och knappt ens gröt med saftsås. Men ris a la Malta, den slukar jag med god aptit. Liksom köttbullarna och prinskorven. Och skinkan, rödbetssalladen och sillen. Nja förresten, sillen brukar jag peta undan. Eller lägga i glöggen, för där syns den inte.

Ingen julstämning

Det är hög tid att börja tänka på det där med julklappar så igår gick jag ut på stan för att klara av den detaljen. Hmm...vad önskar jag mig? Slipsnål har jag, strumpor likaså. Nä ett snyggt sånt där snöre som man har i glasögonen får det bli.
Men när jag kom fram till kassan var det tomt i plånkan. Så jag får nog ingen julklapp i år heller. 

Högdjur

Usch, vad var det för kladdigt jag trampade i? Det såg bekant ut, men ändå inte. Så jag böjde mig ner och luktade för att försöka lokalisifiera ursprunget. Sen petade jag i den bruna sörjan för att undersöka konstistensen. Det påminde mycket om hundbajs, men säker kan jag inte vara. Tänk om folk kunde sätta små vimplar där det stod vad det är de lämnar efter sig, då skulle man slippa att råka trampa i dessa otäcka högar.

RSS 2.0