Blå blå vindar

Blå är min kavaj och blått är mitt sinnelag. Så blir det när man lever uppe i det blå. Volaaaare...som Lasse Lönndahl sjöng. Den evige tonåringen kallades han, och detsamma kan sägas om mej. Eller den evige gentlemannen, skulle man även kunna säga. Fast det är inte så många som säger...

En dag på bibblan

Dags att läsa en bok, tänkte jag. Nåt med Enid Blyton som är min favorit. Så jag gick till biblioteket nere i källaren vid Lilla Torget för där har jag sett att dom har många böcker.
Jag hittade inga Enid Blyton men en hel massa andra, så jag plockade en påse full och gich hem och läste. Imorrn går jag dit igen och lånar en påse till, men då får det bli Kulla-Gulla tror jag.

Kamma bena

Nytt år, nya mål. Det känns som att tvånollettnio kan bli mitt år. Och jag har många planer. Kanske byta sida på benan i håret? Nja, förresten. Nån måtta får det ändå vara. Och när jag tänker efter så ska jag nog inte ändra så mycket. Ingenting faktiskt. Jag har inte ändrat på något i mitt liv sedan jag var 22 och i år är det inte heller läge att göra det. Det skulle vara benan i så fall.

RSS 2.0