Kurra kurra gömma

Räkna till hundra och försök sedan hitta mig om ni kan! Jag har gömt mig så klurigt att ni aldrig kommer att hitta mig...hahaha...

Tig i församlingen

Tala är silver men tiga är guld! Det är min paroll det!
Folk pladdrar på så man håller på att bli tokig. Och ja, de flesta verkar själva vara helt tokiga. Går man på stan så ser man hur de pratar på i sina telefoner, men vem försöker de lura? Man ser ju tydligt att telefonlurarna inte har någon sladd. Ha ha...så galet, att prata i en telefon som inte är ikopplad i jacket...ha ha...

Kräftans vänkrets

Tänkte jag skulle köpa lite kräftor till helgen, men så kom jag på hur det var förra året. Då vägrade de små svarta rackarna ligga stilla när jag skulle äta dom. De sprattlade och nöp med klorna så det nästan var omöjligt att få in dom i munnen. Nej, i år skippar jag nog kräftorna!

Min sits

Häromdagen satt jag i godan ro och njöt av sensommaren när det kom fram en märklig individ och undrade om jag hette Stig.
Eftersom jag inte riktigt mindes så svarade jag ja för att tillmötesgå honom.
Då svarade han:
- Stig åt sidan!
 
Sen flinade han upp sig och gick. Det var då en udda figur, som jag hoppas att jag inte träffar igen.

Sol och stol

Vilka fler ord rimmar på sol månntro? Kjol, såklart. Viol...och fiol...stol, har jag sagt...pistol! Och spol...eller det kanske inte är ett ord? Nä, nu kommer jag inte på flera.

Foppoll

Gud vad skönt att foppolls-VM äntligen är över. Jag har förstått att mitt favoritlag inte ens var med - BK Häcken. Vad är det för oskick förresten, att alla lag inte får vara med? Nej, nu vart jag gramse. Nästa år är det jag som bojkottar foppolls-VM!
 

Trafikfara

"Cykelstaden Linköping" - jo, jag tackar jag! Dessa trafikmarodörer far fram som jehun genom staden och man måste hela tiden vara på sin vakt för att inte bli påkörd. Nej, tänk om alla kunde göra som jag istället och gå. Tänk vilken lugn och trevlig stad vi skulle ha då.

RSS 2.0