Snyltare

Vad gör alla dessa människor egentligen hela dagarna, jag bara undrar...
De sitter på stans uteserveringar och bara latar sig. Inte bidrar de till samhället, inte gör de nån nytta. Vore det inte bättre om de tog ett jobb? Att lapa sol och sitta och babbla går visst bra, men att arbeta och göra rätt för sig verkar de inte duga till...usch!

Sommaren

Aaaaah...sommaren! Den är härlig, må jag säga!
Så nu är det hög tid att slänga kavajen och dra på sig badbyxorna. Förra sommaren stod jag mest i vassen, men i år ska jag plaska runt i Stångån varje dag. Eller kanske inte varje dag, men varje vecka i alla fall. Eller...tja, NÅGON GÅNG ska jag bada åtminstone.

Ferier

Det är ett slitsamt jobb jag har. Alla dessa sträckor som ska gås. Alla dessa leenden som ska spridas. Jag funderar på att ta semester och vila upp mig. Men var ska jag förlägga mitt miljöombyte? En liten utflykt till Belvederen kanske? Ja, så får det bli...

Tripp trapp trull

Jag minns en gång när jag var i Norrköping - denna unkna håla. Ja, vad skulle jag dit att göra egentligen? Nä, där sätter jag aldrig min fot igen. Hur som helst så...Norrköping, jag vill knappt ta ordet i min mun. Jo, i alla fall så...så... ja, hur var det nu? Ääh...det var inget vidare i alla fal...

Flina lagom

Igår mötte jag en herre på stan som frågade var jag kommer ifrån.
- Linköping, svarade jag självklart.
- Jaså, så brett som du ler skulle jag ha gissat på Flinköping, replikerade han då.
Vilken typ va?!

Sjuk - icke!

Jag är aldrig sjuk, jag är frisk som en nötkärna. Men jag hörde om en gubbe som var sjuk och gick till doktorn.
Doktorn sa:
- Gå hem och sköt dig!
Och så gick gubben hem och sköt sig!
Ha ha ha...

Knappast

Jag tror jag blir tokig. Imorse upptäckte jag att en kavajknapp hade spruckit, så jag begav ut på stadens gator för att söka finna en ny dylik tingest. Men det var som hopplöst...ingenstans gick det att uppbringa en ny kavajknapp. Är det så lågt vi kommit i förflackningen av samhället, att man numera inte kan köpa sig en kavajknapp? Jovisst, fanns det en butik som sålde knappar, men de kostade 8,90 styck och kom bara i förpackningar om två. Skandalöst på min ära!

RSS 2.0