Grått nytt år

Jaha, då var det dags för nytt år igen. Vad var det för fel på det gamla?
Jag har bunkrat upp med sockerdricka och Mariekex, så ikväll ska det slås på stort!
Gott nytt år!

God jul

Både jag och Tage Danielsson delar kärleken till Linköping och till julen. Jag undrar när jag får min egen staty, som den av Tage vid Konserthuset?
Hur som helst är nu den välsignade julen kommen och det firas med buller och bånge. I sedvanlig ordning ska jag titta på Karl-Beirut Olsson på televisionen och därefter njuta av knäckens härliga fröjd. Men glöggen - den rör jag icke!

Drilla fritt

Uj uj uj..idag när jag var ute och strosade på stan började det trycka på i blåsan. Jag tänkte: undrar om jag hinner hem eller om jag måste finna mig ett lämpligt ställe på stan att lösa problemet? Ja, jag tänker inte avslöja vilket beslut jag tog...men skönt var det!

Lussetusse

Jag minns när vi skulle gå Luciatåg i småskolan. Det var jag, Jocke Luring, Biggan...och nån mer. Jocke sa att stearin smakade jordgubb varpå jag kände mig manad att smaka. Men usch..jag tror han narrades, för inte smakade det jordgubb. Långt därifrån. Hallon kanske, men inte jordgubb.
 

Skuggorna faller

Så här års känns det fint att tänka tillbaka på den härliga sommaren. Då brukade jag sitta ute i Trädgårdsföreningen och njuta av solen och titta på ungdomarnas ystra lek.
Så igår gick jag ut för att återuppleva den känslan, men det var inte alls som förr. Till att börja med såg jag inte en endaste person i parken och för det andra frös jag något förskräckligt. Nej, hösten är inte min tid. Jo förresten, det är det. Eller är det det? Ja kanske, när jag tänker efter. Jo, det är det.
Jag undrar vem som uppfann hösten? Och vem uppfann egentligen hästen? Och hostan? Det var väl bra onödigt...för hosta det vill jag då rakt inte. Usch!

Härlig är jorden

Jag minns på 70-talet eller när det var. Så härligt livet var då. Fröken var söt och jag var blöt...för Jocke Luring hade slängt mig i sjön. Kanske var det då jag började med att bära vattenkammad frisyr? Härliga tider var det i alla fall.

RSS 2.0