Nytt gott år

Trettio dagar har december
Januari och september
Tjugoåtta mars allén
Alla de övriga trettio-en
Gott nytt år!

God Juhl

Jag har länge funderat på att skaffa ett husdjur, så till slut slog jag till och skaffade en julbock. Men nja...jag vet inte. Den ligger bara i soffan och slöar, äter dåligt och är rätt sträv att klappa. Och inte blir det några ungar heller, fast det kanske är lika bra det.
Hur som helst är det roligt att ha lite sällskap på julafton.
God juhl!

Modellen hela kvällen

Jag har provat Trädgårdsföreningen. Jag har provat Stora Lars-parken. Jag har provat Gyllentorget. Inget har egentligen blifvit någon större succé så nu provar jag att stå staty i Tannefors. Det blir min julklapp till er. Kalla mig generös, men sån är jag.

Stirrigt

Vad är det egentligen med folk? Igår stod jag och tittade intensivt på en människa. Plötsligt riktade han blicken mot mig och stirrade mig rakt i nyllet. Så stod han i säkert fem minuter. Han glodde och glodde, men jag är inte den som viker ned blicken. Nä nä, mig kör man inte med. Men vad är det för fel på folk, stå och glo sådär? Ja, jag säger då det...

Fastnat i brevinkastet

Äsch vad det ska klia. Man vill ju inte riva för mycket i ändalykten men ibland kan jag helt enkelt inte låta bli. Jag måste rafsa och krafsa. Ibland för jag ner handen hela vägen där bak så den liksom kommer upp på framsidan. Då kommer jag åt på helt nya ställen. Inte luktar det gott inte...men skönt är det!

Det är jag värd

I dagarna utses årets julvärd på tv, men ännu har jag inte fått någon förfrågan. Jag förstår att TV 1 vill överraska och hålla på det så länge som möjligt men nu pirrar det verkligen i magen. Eller om det är raggmunken på L´Orient som gör sig påmind?
Hur som helst så har jag börjat öva inför den stora dagen. Jag har ju inte så mycket annat för mig på julafton, om man säger så. Jag har tänkt ut exakt vad jag ska säga för att presentera inslaget med Ferdinand. Då ska jag säga: Och nu kommer Ferdinand!
Inte lätt det där, men jag tror jag fick till det ganska bra.

RSS 2.0