Ur led är tiden

Har du sett min nya Musse Pigg-klocka? Vet du vad jag gör om jag tappar bort den? Då ringer jag SJ...för dom spårar ur! Ha ha ha...

Kamma hem vinsten

Ibland är det som jag bara vandrar genom livet utan vare sig mening eller mål. Som om allt bara vore en enda lång kattvalk genom tillvaron. Men så minns jag min kolfiberkam och ler. Alltid redo i innerfickan. Några droppar vatten sedan är det bara att dra den genom håret. Antistatisk och tappsäkrad. Det är den, en Luton 64, jag har att tacka mitt oklanderliga yttre för.
 
 

Tankar vid busshållplatsen

Aaah...vårsolens glans är verkligen behaglig. Igår stod jag och väntade på bussen och njöt i fulla drag. Men så kom jag på: varför ska jag åka från Tannefors egentligen? Tannefors är ju härligt som Sarons tempellundar så här borde jag stanna. Ja, det är min stadsdel det. Det finns hembageri, ekiperingsbutik och högklassiga restauranger.
Fast det är klart...klientelet på Waldemars beblandar jag mig inte gärna med. Fnask och patrask, som Öjvind Lagerqvist brukar säga. Och han borde ju veta, för han är ju en av dem.
Och tittar man sig omkring ser man snart changserade individer överallt. Nästan så man tror man är i Norrköping. Nä, Tannefors är inget vidare, det har jag alltid sagt.  

Burgmeister

Borgmästarn, låg inte den här nånstans? Ja, krogen alltså. Uj uj, där hade dom god mat, och klientelet var det heller inget fel på. Jag minns även att de hade gubbar som drog vitsar på scenen då och då. Men var det låg det minns jag inte. En restaurang kan väl inte bara försvinna sådär? Märkligt.

Magen och jag

Och han nös, och han frös...attjoo, attjoo, attjoo prosit!
Men det kan knappast ha varit jag, för min hälsa är det minsann inget fel på. Jovars, några gånger har det nog hänt att jag fick sjukfrånvaro från småskolan, exempelvis den gången som Pälle Strångert och Jocke Luring skulle lära mig klädsim i mars. Eller häromdagen när jag intog en delikat raggmunk på L´Orient.
Nu visade den sig inte vara fullt så delikat i efterhand, för när jag kom hem började det mullra i magen och jag var tvungen att omedelbart uppsöka bekvämlighetsinrättningen. Nä, det var inget vidare.
Imorgon har dom visst raggmunk på L´Orient igen, men då ska jag försöka att lura magen och istället uppsöka vattenklosetten innan jag börjar äta. Ja jädrar...man får inte vara dum...

RSS 2.0